Skip to main content

Generatoren

GENERAC – PRAMAC GENERATOREN
Pramac is een jong en dynamisch bedrijf dat is gebaseerd op een solide historische basis en dat zijn veelzijdigheid en flexibiliteit benut om innovatie en concurrentievermogen te produceren. De generatoren / aggregaten van Generac-Pramac zijn uiterst betrouwbaar en solide. Door jaren lang te investeren in innovatie, techniek en mede door input uit de markt is Generac-Pramac een grote speler geworden in kleine, middel en grote generatoren voor diverse toepassing mogelijkheden.

Het vinden van een geschikte generator / aggregaat voor de juiste toepassing kan een lastige opgave zijn. Ons team beschikt over diverse experts die u tot de juiste keuze kunnen laten komen mits gewenst. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor vragen, advies of een offerte.

Let op: door het grote aanbod van Pramac zullen niet alle modellen zichtbaar zijn op onze website.

Mocht u een behoefte hebben, een offerte willen ontvangen of een oplossing zoeken voor een bepaalde toepassing welke niet op de webshop zichtbaar is neem dan ook gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Wij leveren van Pramac / Generac alle soorten generatoren / aggregaten:

  • Mobiele generatoren / aggregaten
  • GSW Stationaire en open generatoren
  • GRW Rental generatoren

 

GSW en GRW zijn grote industriële generatoren die op kunnen lopen tot 3000 Kva. Wij helpen deze generatoren in bedrijf te stellen, onderhoud te plegen en eventueel modificaties aan te brengen.

– Canopy, skit of container
– Noodstroom / tijdelijke stroom voorziening
– Handmatig, automatisch of parallel schakelbaar
– Diverse uitvoeringen mogelijk
– Bestand tegen zware belasting in zware omstandighede