Skip to main content

Hübner – Giessen

HÜBNER GIESSEN ENCODERS
Onze partner Hübner Giessen is gefascineerd door technologie, zij begrijpen de klanten en wensen. Met uitzonderlijke ideeën en oplossingen op maat staan wij samen aan uw zijde. Om u, onze klant, te ondersteunen, bieden wij robuuste en betrouwbare encodersystemen, krachtige aandrijftechnologie en wereldwijde service. Zo overwinnen we samen met u, onze klanten, de enorme uitdagingen in de zware industrie en andere gebieden onder diverse omstandigheden om uw bedrijf duurzaam te verbeteren.

Het vervangen van encoders en sensoren zijn veelal specialistische werkzaamheden. In veel gevallen gaat het dan ook niet alleen om één enkel element, maar dit betreft vaak het gehele systeem. Door deze complexiteit zullen wij dan ook geen prijzen vermelden en zullen wij alle aanvragen persoonlijk per telefoon of e-mail behandelen.

Wij leveren alle encoders, overspeed switches, electronische positie schakelaar, transports etc.
De diverse encoders kunnen ter vervanging worden gevonden of voor een compleet nieuw systeem met, wanneer mogelijk, extra features en uitbreiding.
Onze encoders zijn voor de maritieme, offshore, zware en middelzware industrieën. Deze encoders vind je onder andere op (alle soorten) kranen, werktuigen, staalfabrieken, mijnen, graaf machines etc. wij kunnen de volledige elektrotechnische ondersteuning bieden, service en onderhoud en advies bij vervanging.
Ook voor uw huidige situaties kunnen wij een nieuwe, vernieuwde oplossing bieden.

Neem gerust contact op met een van onze specialisten, wij komen graag bij vrijblijvend bij u langs voor advies en ondersteuning.