Skip to main content

Onze gezamenlijke webshop

Sinds begin juli zijn wij officieel ‘live’ met onze gezamenlijke webshop. Op deze webshop staan alle producten van MasTwin B.V. en de producten van onze partner bedrijven. Uit service oogpunt hebben wij zeer goede contacten met diverse fabrikanten en importeurs, daardoor kunnen wij onze producten scherp en snel leveren. Ook merken wij dat er steeds met ‘digitaal’ verhandeld wordt en dat er steeds meer bedrijven hun producten en diensten aanbieden middels websites en webshops. De webshop levert uitsluitend aan de zakelijke markt voor diverse sectoren.

Het grote voordeel van deze gezamenlijke webshop is dat wij de krachten tussen de partners kunnen bundelen en zo de zakelijke markt beter en sneller kunnen bedienen. Zo kunnen inhoudelijke vragen op product niveau makkelijker worden beantwoord door de expertise en ervaring van de bedrijven.

De link naar de webshop:
www.umsgsupply.com

Sommige producten vereisen vaak wel wat extra kennis of er zijn diverse opties en variaties mogelijk. Voor deze gevallen is het mogelijk om een offerte aan te vragen zodat wij contact met u kunnen opnemen om zo de specifieke wensen en behoeftes te bespreken. Aankomende tijd zullen wij gebruiken om feedback van klanten te verwerken en om onze webshop verder uit te breiden en te vullen met (nieuwe) producten.

Bestellen via de webshop gaat zoals ieder andere webwinkel. Betalen kan via IDEAL of vooruit.
Voor ons bekende klanten kunnen ook op rekening betalen, op factuur.

Product uitzoeken, registreren, betalen en klaar!