Skip to main content

Infra-Equipment & Mace Industries zijn trots om aan te kondigen dat wij vanaf september dit jaar samenwerken met elkaar in Nederland voor de levering van Mace producten!
Mace levert al meer dan 30 jaar transportbanden voor de verhuur- en bouwsector en kijkt er naar uit om met Infra Equipment samen te werken om zo onze machines naar een nieuwe markt te brengen. We denken dat het partnerschap goed zal passen vanwege de 30 jaar ervaring die Mace Industries ook heeft, samen met hun 24-7-365 operationele service!

Bij Mace Industries is er trots op dat zij hun klanten een service kunnen bieden waarvan deze echt ongeëvenaard is. Daarbij hebben zij alleen de meest bekwame en toegewijde vakmensen in dienst om ervoor te zorgen dat al het uitgevoerde werk wordt uitgevoerd volgens de hoogst mogelijke specificaties en altijd voldoet aan de verwachtingen van de klant of deze overtreft.

We zijn enthousiast over deze nieuwe samenwerking, en kijken uit om meer van de Mace-producten naar de markt te brengen.